فهرست اولیه‌ی پذیرفته‌شدگان و ذخیره‌های بدون آزمون مقطع دکتری تخصصی سال 1400-1401

ضمن آرزوی موفقیت روزافزون برای تمامی داوطلبین محترم و عرض تبریک ویژه به پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع دکترای تخصصی در سال تحصیلی 1401- 1400 دانشگاه شهید چمران اهواز، بدین‌وسیله فهرست اولیه پذیرفته­شدگان و ذخیره­های رشته­های مختلف به شرح زیر اعلام می‌گردد. داوطلبینی که قصد انصراف یا اعتراض دارند لازم است تا پایان وقت اداری روز سه­شنبه مورخ 5/5/1400 درخواست کتبی خود را با امضاء و اثرانگشت صرفاً از طریق ایمیل estedadscu@scu.ac.ir به دفتر حفظ و هدایت استعداد‌های درخشان دانشگاه شهید چمران ارسال نمایند. مهلت فوق قابل تمدید نمی­باشد.

لازم به یادآوری است لیست پیوست قطعی نبوده و مستلزم طی مراحل قانونی، ثبت و تأیید در سامانه و تأیید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور است.

آدرس کوتاه :