برگزاری آیین رونمایی از پوستر جشنوارۀ ملی «مهر بی‌پایان»

برگزاری آیین رونمایی از پوستر جشنوارۀ ملی «مهر بی‌پایان»


برگزاری آیین رونمایی از پوستر جشنوارۀ ملی «مهر بی‌پایان»

 

 

 
با حضور دکتر علی‌محمد آخوندعلی، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، آیین رونمایی از پوستر جشنوارۀ ملی «مهر بی‌پایان» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی‌محمد آخوندعلی، در این آیینی که پیش از ظهر امروز در تالار اجتماعات حوزۀ ریاست دانشگاه برگزار شد، گفت: هنوز بوی گل نرگس به مشام می‌رسد، از این رو میلاد مبارک حضرت ولی‌عصر (عج) را شادباش می‌گویم و امیدوارم خداوند دیده ما را به جمال مبارک حضرت مهدی (عج) در زمان غیبت و ظهور روشنایی داده و جزو خدمت‌گزاران ایشان در محضرش باشیم.  امام عصر مهم‌ترین اتفاقی است که در حیات ما وجود دارد که امید داریم ان‌شاءالله ظهور ایشان محقق شود.
وی افزود: این نشست به منظور رونمایی از پوستر جشنوارۀ ملی مهر بی‌پایان و تقدیر از فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی و دستاوردهای به دست آمده، برگزار می‌شود؛ از این رو از زحمات و تلاش‌های شایستۀ اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی که در جشنوارۀ ملی حرکت و رویش عناوین و جوایز متعددی را دریافت کردند، کمال تقدیر و تشکر را دارم.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: یکی از دلایل پایداری جوامع، وجود انسان کامل بر روی کرۀ زمین است، نمونۀ بارز سجایایی که ملائکه به‌خاطر آن در مقابل خداوند سجده شکر به جا آوردند، حضرت رسول (ص) است که شب گذشته در جشن فاخر میلاد حضرت مهدی (عج) در همین راستا به آیه «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا» اشاره کردم.
آخوندعلی، تصریح کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرمایند « من از رگ گردن به شما نزدیکتر هستم» و ما بارها در طول روز در طی نماز باید در مقابل او سجده و با او راز و نیاز کنیم، با این وجود همۀ ما برای حل مشکلاتمان به کسی و یا چیزی از جنس خودمان نیاز داریم تا با او درد دل کنیم و مشکلاتمان را با او طرح کنیم و آن کسی جز حضرت مهدی موعود (عج) نیست. عقیده دارم که کیان هستی پایبند به محور حضرت مهدی (عج) است. 
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: ما باید دستمان را به سوی آخرین ودیعه و آخرین موعود دراز کنیم تا بتوانیم خودمان را در این هستی کامل کنیم. برنامه‌ریزی‌های زیادی شده تا جوانان ما به‌ویژه دانشجویان ما را از مسیر منحرف کنند، وضع پوششان را ضایع کنند و از نظر فکری اندیشه‌هایشان را مشوش کنند که اکنون در زمان انتخابات جا دارد اشاره کنم که انقلاب اسلامی روی دوش مردم بنا نهاده شده و بسیار تلاش شده تا این انقلاب را از دوش مردم بیندازند، می‌دانیم که سختی‌هایی وجود دارد و سختی‌ها هم به دنبال این‌ است که ما را از ادامۀ پیشرفت باز دارد، که ان‌شاءلله موفق نخواهند شد.
آخوندعلی به همگان توصیه کرد در انتخابات پیش‌رو و برای تعالی و توسعۀ کشور پرجوش و خروش حضور یابند.
در ادامه، دکتر غلام‌حسین مکتبی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اهمیت خانواده گفت: گام نخست شکل‌گیری شخصیت افراد در خانواده است و این شکل‌گیری شخصیت بیشتر تحت‌تاثیر مادر قرار دارد و به خاطر همین است که شبکه‌های معاند در خارج از کشور برای ریشه‌کن کردن خانواده تاکیدشان روی خانم‌ها و به‌ویژه مادر است و تبلیغات بسیار منفی برای از بین بردن آن تقدسی که ما برای مادران خود قایل هستیم را برنامه‌ریزی می‌کنند و روی آن پافشاری می‌کنند که از بین برود.
وی افزود: اگر دقت بفرمایید دلبستگی مهم‌ترین سرمایه‌ای است که مادر می‌تواند به کودک بدهد و اگر که این به شکل صحیح انجام شود، این دلبستگی دقیقا اثر بسیار مثبتی بر هویت معنوی و تحول معنوی فرزندان خواهد گذاشت، از این رو یک خانواده‌ سالم باعث ایجاد یک جامعه‌ سالم می‌شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، با اشاره به حدیث کسا توضیح داد: در حدیث کسا نکات بسیار ارزشمند و ظریفی در رابطه با خانواده هست که تا کنون مکتوب نشده است و حقیقتا من استدعا دارم از دوستانی که به شکل علمی کار می‌کنند موضوع حدیث کسا را مورد توجه قرار دهند.
مکتبی ادامه داد: حدیث کسا مضامین زیادی دارد، یکی از آن مضامین این است که اعضای خانواده در شرایط سخت دور هم جمع شوند و به یکدیگر آرامش دهند و این دقیقا در جای جای حدیث کسا دیده می‌شود، احترام به بزرگترها یکی دیگر از آن ویژگی‌ها هست که در حدیث کسا به آن اشاره شده است.
گفتنی است این آیین با حضور مریم مراداسکندری، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری، دکتر مرضیه شهریاری، مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده، مشاوران روسای دانشگاه‌های استان خوزستان در امور بانوان و خانواده و جمعی از فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی، برگزار شد.
آدرس کوتاه :